Information om oss

Behöver någon lida av muskelvärk, kronisk eller tillfällig? Måste du fortfarande betala en förmögenhet för att bli av med smärta och stelhet? Behövs inte. Därför har vi rätt utrustning för muskelunderhåll till ett rimligt pris. Detta har också bekräftats av otaliga av våra kunder.

Vi är en finsk webbutik som fokuserar på kundservice med kvalitetsprodukter. Vårt mål är att erbjuda verktyg för muskelvård och muskelrehabilitering. Det är därför vi bara väljer de bästa märkena till bästa pris med snabb leverans. Köp över 100 € och få gratis leverans!

Vi har samarbetat med Finlands ledande influencers. Nedan följer ett par exempel. Utöver det har vi gjort flera mindre gemensamma arbeten.

Esko och Kobe Sportscast; Finlands populäraste podcast tre år i rad 2018, 2019 och 2020

FitVerstas: 50 000 kunder på 23 olika platser, årets entreprenör

Vi har en livechatt öppen på vardagar där du kan ställa häpnadsväckande frågor. Du kan också ställa frågor genom att använda kontaktformuläret eller genom att skicka ett mail till info@lihasvasara.fi , då svarar vi inom 24 timmar alla dagar på året. Behöver du något som inte kan hittas i urvalet? Eller vill du köpa fler på en gång till en idrottsförening eller ditt företag? Inga problem! Kontakta oss så ska vi se vad vi kan göra åt det.

Glad shopping! 🙂