Sitoudumme ilmastoystävälliseen tulevaisuuteen

Me siivoamme jälkemme

Verkkokaupan toimituksilla on hiilijalanjälki. Siksi tuemme huippuunsa kehitettyjä yrityksiä, jotka poistavat hiiltä ilmakehästä.

Yhdessä osallistuvat yritykset ovat...

  • Poistaneet tuhansia tonneja hiiltä ilmakehästä
  • Tarjonneet hiilineutraalin toimituksen yli kymmenessä miljoonassa tilauksessa

Näin se toimii: Jokaisesta saamastamme tilauksesta käytetään kaavaa arvioidakseen arvioidut toimituspäästöt. Näiden arvioiden perusteella osa tuloistamme menee hiilen poistoon erikoistuneille yrityksille, jotka on tieteellisesti arvioinut Carbon Direct:n tiedemiehet. Nuo yritykset käyttävät ne varat poistaakseen sen verran hiiltä kuin toimituksemme ovat aiheuttaneet. Kaikki ylimääräiset varat menevät hiilen poistoteknologioiden edelleen kehittämiseen.

Pari yritystä, jotka poistavat kuljetuspäästömme.

Grassroots Carbon

Video preview unavailable in editor.
 
Grassroots Carbon karjankasvattajia muuttamaan maankäyttötapojaan parantaakseen maaperän ja ekosysteemin terveyttä, mikä sitoo ja varastoi enemmän hiiltä maaperään.

Mast Reforestation

Drones over a forest
Mast Reforestation yhdistää todistetusti toimivat metsänhoitokäytännöt uuteen teknologiaan kasvattaakseen terveitä, kestäviä ja ilmastoon sopeutuneita metsiä, jotka ovat menetetty maastopaloissa. Mastin palveluihin kuuluu siementen kerääminen, taimikasvatus, metsänistutuspalvelut ja rahoitus, joka perustuu korkealaatuisiin hiilen poistokrediitteihin.