Tietoa meistä

Tarvitseeko kenenkään kärsiä lihaskivuista, kroonisista tai satunnaisista? Pitääkö siitä vielä maksaa omaisuus, että pääsee kivuista ja jäykkyyksistä irti? Ei tarvitse. Siksi meillä on lihashuoltoon oikeat välineet maltilliseen hintaan. Tämän ovat myös todenneet jo lukemattomat asiakkaamme.

Olemme suomalainen verkkokauppa, joka keskittyy asiakkaiden palveluun laatutuotteilla. Tavoitteenamme on tarjota välineitä lihashuoltoon ja lihasten kuntoutukseen. Siksi valitsemmekin vain parhaimmat merkit parhaimpaan hintaan nopealla toimituksella. Osta yli 100€ ja saat toimituksen ilmaiseksi!

Olemme tehneet yhteistöitä Suomen eturivin vaikuttajien kanssa. Alla näistä pari esimerkkiä. Sen lisäksi olemme tehneet useita pienempiä yhteistöitä. 

Eskon ja Koben Urheilucast; Suomen suosituin podcast kolmena vuotena peräkkäin 2018, 2019 ja 2020

FitVerstas: 50 000 asiakasta 23 eri paikkakunnalla, vuoden yrittäjä

Meillä on arkisin live-chat auki, josta voi kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä. Yhteydenottolomakkeella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@lihasvasara.fi voi myös kysyä kysymyksiä, jolloin vastaamme 24h kuluessa vuoden jokaisena päivänä. Tarvitsisitko jotain, jota ei löydy valikoimasta? Tai haluatko ostaa enemmän kerralla urheiluseuralle tai yrityksellesi? Ei hätää! Ota yhteyttä ja katsotaan mitä voimme asialle tehdä.

Mukavaa shoppailua! 🙂